KEBO
KEBO: Hatay'dan Doğan Lezzet Tutkusu

KEBO: Hatay'dan Doğan Lezzet Tutkusu

1996'da mütevazı bir başlangıç yaparak Hatay mutfağının özgün lezzetlerini geliştirip ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerledik. 2012'de kurulan modern üretim tesisimizle kalite standartlarımızı yükselttik ve %100 Türk markası olarak 2016'dan itibaren Türkiye genelinde şubeler açmaya, lezzetimizi daha geniş kitlelere ulaştırmaya başladık.
 
Doğallık ve Lezzete Bayılacaksınız
 
Tüm ürünlerimiz özel entegre tesisimizde uzman ekibimiz tarafından özenle hazırlanıyor. Kullandığımız piliç etleri titizlikle denetlenirken özel soslarımız mevsiminde toplanan taze malzemelerle ev yapımı tadında üretiliyor. Mayonezimiz ise %100 doğal ve katkısız olmasıyla sadece KEBO’da bulunabilen eşsiz bir lezzet sunuyor.
 
Tutku Dolu Geniş Bir Aile: KEBOCULAR
 
Bizim için müşterilerimiz sadece müşteri değil, birer KEBOCU, birer fanatik. Onların memnuniyeti ve damak tadına olan bağlılıkları, KEBO ailesinin sıcaklığını ve lezzetimizin vazgeçilmezliğini gösteriyor. Şubelerimizin olmadığı illerden bile gelen yoğun talep, KEBO sevgisinin sınırları aşan bir tutku olduğunu kanıtlıyor. Annelerin güvenini kazanmamız ise doğallığımıza ve kalitemize olan inancın en değerli göstergesi.
 
KEBO'nun eşsiz lezzeti, her aşamada gösterdiğimiz özenle başlıyor. Bereketli Amik Ovası'nın özel buğdayından elde edilen unla taş fırınlarda pişirilen lavaş ekmeğimiz, her dürüme ayrı bir tat katıyor. Yılın belirli döneminde toplanan özel acı biberlerimiz ise o vazgeçilmez lezzeti tüm yıl boyunca korumamızı sağlıyor.
 
KEBO olarak özgün lezzetlerimiz, sıcak atmosferimiz ve mutlu yatırımcılarımızla sektörde fark yaratmaya devam ediyoruz. Büyüme yolculuğumuzda ilk günkü heyecanımızla daha nice lezzeti KEBOCUlarla buluşturmayı hedefliyoruz.